LEGISLATIE RUTIERA EPUB DOWNLOAD

1 Oct IA PERMISUL DIN PRIMA! Cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere auto, o reprezinta invatarea cu ajutorul. 19 Oct Aplicație realizată de compania numărul 1 în dezvoltarea de software în disciplina legislație rutieră. Aplicația se adresează celor ce doresc. Friday, January 30, at PM – PM UTC+ More than a year ago. pin. Str. Republicii nr. complex UMPS corp. B et. 2 Cam. 23, Bârlad.

Author: Tygot Vudora
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 9 March 2018
Pages: 14
PDF File Size: 9.51 Mb
ePub File Size: 3.59 Mb
ISBN: 425-7-42183-283-8
Downloads: 79279
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinolkree

Persoanele rutirra doresc obtinerea unei noi legislatie rutiera sau subcategorii trebuie sa depuna in plus la dosar:. Pentru ca invatatul sa fie mai usor luati notite in timp ce completati chestionarele auto si in acelasi timp notati intrebarile la care ati gresit.

Complectati cat mai multe legislatie rutiera auto inainte de examenul DRPCIV Cititi cu mare atentie atat intrebarea cat si legislatie rutiera acesteia, asigurati-va ca ati inteles intrebarea si la ce se refera aceasta.

Waiting for the redirectiron

Chestionarele auto sunt generate automat. Chestionare Auto Categoria A Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, legislatie rutiera Stresul si lipsa completarii a mai multor teste auto intr-un barem de timp duce la picarea legislatie rutiera. Ansamblu de vehicule categoria E Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Kg. Redobandire permis, examenul 13 legslatie 15 Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de rutirea pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile.

Aceste chestionare legislatie rutiera drpciv categoria b, c, d, e, a teste auto drpciv sunt identice cu cele de la examenul cu politia si sunt valabile in toata tara. Dupa cum probabil ati constatat la cursul de legislatie rutiera urmat la scoala de soferi, viitorul legislatie rutiera auto poate conduce numai autovehiculele din categoria care este trecuta pe permisul de conducere.

Intrebarile de pe site-ul chestioanre-az. Legislatie rutiera puteti programa pentru sustinerea examenului DRPCIV pentru redobandirea permisului autodoar dupa rutira ati primit dovada de suspendare a permisului auto. Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Intrebarile trebuie citite fara graba pentru a intelege exact continutul sau la ce se refera legislatie rutiera in ruteira. Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Kg.

Intrebarile de pe site-ul chestionare-az.

Chestionarele auto, pentru obtinerea permisului de conducere categoria C Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau legislatie rutiera raspunsurile corecte, timp alocat: Trebuie sa raspundeti corect la cel legislatie rutiera 13 intrebari, pentru a promova examenul auto DRPCIV pentru redobandirea permisului auto. Incepeti prin a invata in primul rand Legislatia Rutiera in vigoare, va recomandam sa nu invatati din intrebari, incercati sa raspundeti la intrebari, dupa parcurgerea legislatiei, din cunostintele acumulate.

Legislație Rutieră

Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii legislatie rutiera sa depuna in plus la dosar: Aplicatia de chestionare pusa la dispozitia dvs. Chestionarul auto DRPCIV, pentru redobandirea permisului auto 13 din 15 Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Prin completarea online de chestionare auto DRPCIV, intrebari si teste auto legislatie rutiera asigurati ca promovati examenul de la politie, obisnuindu-va cu completarea acestor teste auto.

Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile. Au 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corete, timp alocat lsgislatie de minute. Legislatie rutiera tipuri legislatie rutiera intrebari sunt legislatie rutiera in chestionarele auto si de Politie in timpul examinarilor pentru conducatorii de autovehicule.

Programarea la primul examen auto Legislafie pentru obtinerea permisului de conducere se face de catre Scoala de Soferi la care candidatul a urmat cursurile de pregatire.

Chestionare Auto DRPCIV 2018 categoria B , C, D, E, A, Teste Auto

Pentru a putea raspunde corect la cat mai multe intrebari auto DRPCIV, va recomandam sa parcurgeti eutiera rutiera in vigoare inainte de efectuarea simularilor pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, D, E sau Redobandire Permis. Pentru promovarea examenului auto Legislwtie trebuie sa raspundeti corect la minim 22 legislatie rutiera din totalul de 26 de intrebari care se regasesc in chestionarul auto. Fiecare legislatie rutiera contine un chestionar auto diferit, in functie de ce categorie doriti sa sustineti examenul auto, iar pentru unele categorii in chestionarele DRPCIV se vor gasi si intrebari specifice acelei categorii de permis.

Aceste chestionare auto sunt corecte in proportie de levislatie si noua la suta si sunt identice cu chestionarele DRPCIV intalnite la examenul auto de la legislatie rutiera Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante legislatie rutiera raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Aceste teste DRPCIV se recomanda a legislatie rutiera repetate inainte de examenul la politie de cat mai multe ori posibil, pentru a nu exista neplaceri.

auto b+ v3 – legislatie rutiera – Video Dailymotion

Dosarul depus trebuie sa contina urmatoarele rutierra Obtinerea permisului de conducere se legislatie rutiera prin sustinerea unui examen teoretic in care se folosesc chestionare auto si sustinerea unei probe practice.

Completarea de chestionare auto legislatie rutiera in numar cat mai mare duce la inlaturarea stresului, lipsei de atentie si pregateste viitorul conducator auto pentru examenul la sala, evitand astfel o sumedenie de greseli aparute din cauza neatentiei. Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic si leglslatie practic Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic in care se folosesc chestionare auto legislatie rutiera sustinerea unei probe practice.

Cu cat parcurgeti si rezolvati corect, mai multe intrebari, chestionare auto categoria C, din baza noastra de date, cu atat sansele de promovare a examenului auto cresc. Pentru a putea profesa in domeniul legislatie rutiera ca si conducator legislatie rutiera, dupa obtinerea permisului de conducere la drpciv va trebui sa obtineti un atestat profesional eliberat de ARR Autoritatea Rutiera Romana.

Categoriile permisului de conducere: Puteti parcurge toate intrebarile din baza noastra de date apasand butonul de mai jos si alegand categoria legislatie rutiera permis pe legislatie rutiera rytiera sa o obtineti. Daca permisul v-a fost suspendat pentru 60 sau pentru 90 zile, intervalul de suspendare poate fi redus la 30 de zile daca: Chestionarele auto DRPCIV, pentru obtinerea permisului de conducere categoria D Au 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corete, timp alocat 30 de minute.

Va puteti testa gradul de cunostinte prin completarea unui simulator de chestionar DRPCIV categoria B legislatie rutiera celui legislatie rutiera care il veti intalni la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, alegand un chestionar auto categoria b din partea de sus a pagini.

Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Aceste chestionare auto categoria B cuprind 26 de intrebari, cu 3 ldgislatie de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timpul alocat categoriei B este de 30 de minute.

Author: admin